KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Hacıbebek İlkokulu

Nis

Öğrencilerimizin, okul bahçemizde geleneksel oyunlarla vakit geçirmeleri ve bu sayede dijital bağımlılıktan uzaklaşarak arkadaşlık bağlarını güçlendirmeleri amacıyla, okulumuz öğretmenlerinden; Kevser SAĞIR, Büşra ÇENECİ, Halil ÇİVİ tarafından bahçemize oyun alanları çizildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

''12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'' kapsamında okulumuzda tören düzenlendi.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Nevzat MERCAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÇELİK ve kurum amirlerinin katılımıyla Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkoğlu Aile Destek Merkezi(ADEM) tarafından ''Köy Okullarına İyilik'' projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine hediye takdim edildi.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullar arası başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında, İlçemiz METEM Güzellik Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

......